Engeland blijkt maatje te groot voor Duitsland in kwartfinale World Cup of Darts

Engeland had weinig problemen met gastland Duitsland tijdens de kwartfinale van de World Cup of Darts. In Jena werd het 2-0 voor James Wade en Dave Chisnall, die een plek bij de laatste vier boekten.

Gabriel Clemens begon tegen James Wade direct met een 11-darter, maar dat bracht The Machine niet van de wijs. De Engelsman won vier legs op rij en won de partij met 4-1 en een knap gemiddelde van 101.31.

Ook voor Dave Chisnall werd het een gemakkelijke middag. Chizzy gunde Hopp slechts twee kansen op legwinst, maar zowel in de eerste, als de derde leg miste de Duitser een dart op tops. Chisnall was scorend niet bijzonder, maar liet weinig kansen op de dubbel onbenut en won daardoor gemakkelijk met 4-0.

In de halve finale komen James Wade en Dave Chisnall het Oostenrijk van Mensur Suljovic en Rowby-John Rodriguez tegen. Zij wonnen eerder vanmiddag met 2-1 van Noord-Ierland.

Engeland 2 - 0 Duitsland

Single 1: James Wade (101.31) 4-1 (93.75) Gabriel Clemens

Single 2: Dave Chisnall (89.73) 4-0 (81.95) Max Hopp

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties