Evetts grijpt laatste kans op jeugd-WK: 'En nu eindelijk presteren bij de profs'

Ted Evetts heeft zondagavond de finale van het jeugd-WK gewonnen. De 24-jarige Engelsman was in de finale, die net voor de finale van de Players Championship Finals werd gespeeld, met 6-4 te sterk voor de Noord-Ier Nathan Rafferty.

Evetts haalde eerder al tweemaal de kwartfinales en eenmaal de halve finales op het jeugd-WK. "Het is dan ook bijzonder fijn om in mijn eerste WK-finale aan het langste eind te kunnen trekken. Aangezien ik intussen 24 jaar ben was het meteen ook mijn laatste kans bij de jeugd. Ik heb hier dus de kroon op het werk kunnen zetten voor wat ik allemaal gepresteerd heb in de jeugdreeksen", aldus 'Super Ted'.

WK

Momenteel staat Evetts op de 72e plaats op de PDC Order of Merit. "Ik heb bij de profs nog lang niet getoond tot wat ik allemaal in staat ben, ik denk dat er nog veel meer zit aan te komen. Deze titel geeft alvast bijzonder veel vertrouwen richting het WK, daar wil ik echt voor een knalprestatie zorgen."

Lees meer over:
PDC Ted Evetts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties