Gary Anderson en Luke Humphries melden zich af voor Austrian Darts Open

Gary Anderson en Luke Humphries komen dit weekend niet in actie op de Austrian Darts Open in Graz. De PDC meldt dat de twee (oud-)wereldkampioenen zich vanwege persoonlijke redenen hebben afgemeld.

Anderson schreef afgelopen weekend nog de European Darts Grand Prix in Sindelfingen op zijn naam, terwijl Humphries begin april de German Darts Grand Prix in München wist te winnen. Beide spelers zijn al zeker van kwalificatie voor het EK Darts later dit jaar en kunnen dus gerust een Euro Tour-toernooi overslaan.

Volg de Austrian Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

Door de afmelding van deze spelers hebben Krzysztof Ratajski en Joe Cullen een geplaatste status verworven, en stromen zij vanaf de tweede ronde in. De twee vrijgekomen plekken worden opgevuld door Ricky Evans en Richard Veenstra, de twee hoogst geklasseerde spelers op de reservelijst.

De Austrian Darts Open 2024 wordt van 26 tot en met 28 april gespeeld. Het wordt de tiende editie van dit toernooi, dat in 2012 al voor het eerst gehouden werd. De Austrian Darts Open in 2012 was bovendien het allereerste Euro Tour-toernooi ooit. Justin Pipe wist tijdens het toernooi op zijn naam te schrijven. Daarna wisten ook Michael van Gerwen (2013, 2017, 2019 en 2022), Vincent van der Voort (2014), Phil Taylor (2016) en Jonny Clayton (2018 en 2023) deze titel te veroveren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties