"Genieten van mijn vrije dagen met het gezin": Van Gerwen pakt zijn rust op vakantie met vrouw en kinderen op Ibiza

Michael van Gerwen schitterde de afgelopen weken door afwezigheid in de Down Under doubleheader op de World Series of Darts. De Nederlander was uitgenodigd voor de evenementen, maar zag er vanaf.

In plaats van deel te nemen aan de New Zealand Darts Masters en de New South Wales Darts Masters, heeft 'Mighty Mike' zich ontspannen en genoten van de zon, en van wat broodnodige tijd met het gezin, op het Spaanse eiland Ibiza.

"SUMMER TIME!" Van Gerwen plaatst een bijschrift bij een post op zijn officiële Twitter-account en geeft zijn fans een update met foto's van hemzelf en zijn familie op schilderachtige locaties. "Genieten van mijn vrije dagen met de familie op Ibiza!"

Nadat Michael van Gerwen een tand- en kaakoperatie moest ondergaan en de World Cup of Darts miste, droeg hij een beugel en gaf hij in juli zelfs toe "dat ik er misschien een tijdje niet hetzelfde uit zal zien of klinken". Deze rust en recuperatie in de mediterrane zon zal dan ook zeker een welkome onderbreking zijn geweest voor de Nederlander.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties