Grand Slam of Darts 2019: Speelschema dinsdagavond met derde poulewedstrijden Groepen A-D

Dinsdagavond worden de derde poulewedstrijden in de Groepen A-D gespeeld op de Grand Slam of Darts in Wolverhampton.

De strijd ligt bijna volledig open in de bovenste speelhelft van de Grand Slam of Darts. Alleen Michael van Gerwen is zeker van een plek bij de laatste zestien. De Vlijmenaar treft Ross Smith in zijn derde groepswedstrijd. Smith na twee nederlagen al uitgeschakeld. Adrian Lewis en Jim Williams strijden in een onderling duel om een plek in de tweede ronde.

Wesley Harms heeft in Groep B nog een kansje om door te gaan. Als Sparky met minimaal drie legs verschil wint van Ian White, en James Wade de zege pakt tegen Steve Lennon, dan overleeft Harms de poulefase.

In Groep C heeft Robert Thornton aan een zege voldoende om zich te plaatsen voor de laatste zestien. In dat geval strijden Gerwyn Price en Dimitri van den Bergh in een rechtstreeks duel om doorgang in de Grand Slam of Darts.

Gary Anderson heeft de beste papieren in Groep D. Met twee zeges en een legsaldo van +6, kan The Flying Scotsman zich zelfs een kleine nederlaag veroorloven. Darren Webster en William O'Connor hebben allebei twee punten, gevolgd door Dave Parletti met nul punten. Parletti treft O'Connor, terwijl Anderson de degens kruist met Webster.

Klik hier voor meer informatie over dit toernooi, waaronder de groepsindelingen, verdeling van het prijzengeld, het format en TV-uitzendschema.

Dinsdag 12 november
Avondsessie (vanaf 20:00 uur)
Groepen A-D derde poulewedstrijden

20:00 Ian White v Wesley Harms (B)
20:30 James Wade v Steve Lennon (B)
21:00 Michael van Gerwen v Ross Smith (A)
21:30 Robert Thornton v Mikuru Suzuki (C)
22:00 Gerwyn Price v Dimitri Van den Bergh (C)
22:30 William O'Connor v Dave Parletti (D)
23:00 Gary Anderson v Darren Webster (D)
23:30 Adrian Lewis v Jim Williams (A)

Grand Slam of Darts 2019: Speelschema dinsdagavond met derde poulewedstrijden Groepen A-D
Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties