Harms definitief uitgeschakeld na derde nederlaag; Wade en White naar tweede ronde

De Grand Slam of Darts zit er na de poulefase op voor Wesley Harms. De nummer één van de BDO leed dinsdagavond zijn derde nederlaag in de groepsfase.

Na verliespartijen tegen James Wade en Steve Lennon, kon Harms met een 5-2 zege (of beter) op Ian White alsnog doorstoten naar de laatste zestien. Die optie raakte al snel uit het zicht toen White een 3-0 voorsprong pakte.

Desondanks wist Harms zich terug te knokken 3-3, alvorens hij met een 11-darter voor de 4-4 aantekende. De beslissende leg werd gewonnen door White, die een 14-darter wist te produceren. The Diamond verzekerde zich voor het eerst in zijn carrière van deelname aan de knock-outfase van de Grand Slam of Darts.

Wade deed dat juist voor de twaalfde keer in dertien deelnames. Ondanks een 5-4 nederlaag tegen Steve Lennon pakte The Machine bovendien de winst in zijn groep.

Klik hier voor meer informatie over dit toernooi, waaronder de groepsindelingen, verdeling van het prijzengeld, het format en TV-uitzendschema.

Dinsdag 12 november
Avondsessie (vanaf 20:00 uur)
Groepen A-D derde poulewedstrijden

Ian White (97.09) 5-4 (97.66) Wesley Harms (B)
James Wade (86.66) 4-5 (91.73) Steve Lennon (B)
Michael van Gerwen v Ross Smith (A)
Robert Thornton v Mikuru Suzuki (C)
Gerwyn Price v Dimitri Van den Bergh (C)
William O'Connor v Dave Parletti (D)
Gary Anderson v Darren Webster (D)
Adrian Lewis v Jim Williams (A)

Lees meer over:
PDC James Wade Wesley Harms

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties