Grand Slam of Darts 2019: Speelschema zondagavond met tweede poulewedstrijden Groepen A-D

Zondagavond worden de tweede poulewedstrijden in de Groepen A-D gespeeld op de Grand Slam of Darts. Voor Wesley Harms wordt het erop of eronder.

Na zijn nederlaag tegen James Wade moet Harms van Steve Lennon winnen om in de race te blijven voor de knock-outfase. Michael van Gerwen begon wel goed aan de Grand Slam of Darts met een overwinning op Jim Williams. De Vlijmenaar kan met een zege op Adrian Lewis plaatsing voor de laatste zestien veiligstellen.

In de groep van Harms staan Wade en Ian White tegenover elkaar. Jim Williams neemt het in de groep van Van Gerwen op tegen Ross Smith. Titelverdediger Gerwyn Price kruist de degens met Robert Thornton, terwijl Van den Bergh tegenover Mikuru Suzuki staat.

Darren Webster strijdt voor zijn laatste kans in Groep D tegen Dave Parletti. Tweevoudig wereldkampioen Gary Anderson speelt in zijn tweede groepswedstrijd tegen William O'Connor.

Klik hier voor meer informatie over dit toernooi, waaronder de groepsindelingen, verdeling van het prijzengeld, het format en TV-uitzendschema.

Zondag 10 november
Avondsessie (vanaf 20:00 uur)
Groepen A-D tweede poulewedstrijden

20:00 Steve Lennon v Wesley Harms (B)
20:30 Darren Webster v Dave Parletti (D)
21:00 Ross Smith v Jim Williams (A)
21:30 Dimitri Van den Bergh v Mikuru Suzuki (C)
22:00 Gerwyn Price v Robert Thornton (C)
22:30 James Wade v Ian White (B)
23:00 Gary Anderson v William O'Connor (D)
23:30 Michael van Gerwen v Adrian Lewis (A)

Grand Slam of Darts 2019: Speelschema zondagavond met tweede poulewedstrijden Groepen A-D
Foto: Lawrence Lustig/PDC
Lees meer over:
PDC Wesley Harms

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties