Greaves maalt niet dat ongeslagen reeks van 70 wedstrijden voorbij is: "Zorgde alleen maar voor extra druk op mijn schouders"

Beau Greaves blijft ruimschoots aan de leiding in de tussenstand van de PDC Women's Series.

Greaves verloor zondag op het derde toernooi van de Women's Series in de kwartfinales van Mikuru Suzuki. Daardoor kwam haar ongeslagen reeks van 70 wedstrijden op de Women's Series ten einde. "Het was misschien niet slecht om eens te verliezen, iedereen bleef maar over die ongeslagen reeks praten. Ik was ook totaal niet gefocust en Mikuru won volkomen terecht", zegt Greaves.

Later op de dag won Greaves wel het vierde toernooi van de Women's Series door in de finale Robyn Byrne met 5-0 te vloeren. "Het was een moeilijke dag, maar ik ben tevreden dat ik me meteen goed herpakt heb."

Challenge Tour

Hoe ziet de rest van het jaar eruit voor de 18-jarige Engelse? "Ik speel sowieso alle toernooien van de Women's Series. Aan de Challenge Tour ga ik me dit jaar niet wagen, ik heb het druk genoeg met de toernooien van de WDF en daarnaast speel ik ook nog regelmatig exhibitiewedstrijden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties