Humphries baalt na nederlaag in finale: "Ik heb mijn kansen gehad, maar ze vielen gewoon niet"

Luke Humphries is er zondagavond niet in geslaagd om het Baltic Sea Darts Open op zijn naam te schrijven. 'Cool Hand Luke' ging in de finale met 8-5 onderuit tegen Dave Chisnall.

Humphries klampte in de finale lange tijd aan, maar zag Chisnall in het slot alsnog de zege grijpen. "Ik kan terugkijken op deze finale in de wetenschap dat ik mijn kansen heb gehad. Ik voelde me goed, er was geen vermoeidheid, maar ze vielen niet wanneer ik dat wilde en soms gebeurt dat."

"Vijf European Tour-finales in mijn laatste elf toernooien is niet niks en bewijst dat ik goed bezig ben. Ik heb dit weekend laten zien dat ik nog steeds tot de top behoor."

Geen toeval

"Dave was fantastisch, speelde goed, en is een verdienstelijke winnaar", vervolgt Humphries. "Ik was erop gebrand om te bewijzen dat mijn Euro Tour-zeges vorig jaar geen toeval waren en daar ben ik zeker in geslaagd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties