Barry Hearn weet van geen ophouden: "Ben niet goed in 'op pensioen gaan', daarom ga ik nog maar even door"

Barry Hearn gaf in 2021 de voorzittershamer van de PDC over aan zijn zoon Eddie, maar écht op pensioen gaan zit er voorlopig niet in voor de 74-jarige Engelsman.

Hearn is sindsdien benoemd tot 'President' bij de PDC en blijft achter de schermen nog mee betrokken bij het dagelijks beleid. Zo was hij vorige week ook aanwezig in New York voor de US Darts Masters, een onderdeel van de World Series of Darts. "Ik probeer af te bouwen, maar dat is niet makkelijk, deze sport geeft me nog altijd veel plezier", zegt Hearn tegenover Online Darts.

"The Sky is the limit voor onze sport", vervolgt hij. "Darts blijft maar aan populariteit groeien en nu lijkt ook USA overstag te gaan. En USA is niet het enige land, veel landen zien ons graag komen, jammer genoeg hebben we maar 365 dagen in een jaar."

Hearn blikt tevreden terug op de voorbije US Darts Masters. "Dit jaar speelden we nog in het Hulu Theater, maar in de toekomst willen we naar de grote zaal in Madison Square Garden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties