Hempel wil stunt van vorig jaar herhalen: "Toen de nummer vijf van de wereld geklopt, nu hopelijk opnieuw"

Florian Hempel heeft een thriller overleefd in de openingsronde van het PDC-WK. De 32-jarige Duitser versloeg Keegan Brown met 3-2.

Hempel had in de laatste set een beslissende leg nodig om de zege te grijpen. "Ik heb een moeilijk jaar achter de rug en wist me pas te plaatsen door de Duitse Superleague te winnen. Daar heb ik wel vertrouwen opgedaan en dat heeft me geholpen in deze wedstrijd. Hopelijk krijgt dit jaar nog een leuke einde", zegt Hempel.

Herhaling van vorig jaar

Vorig jaar bereikte Hempel de laatste 32 bij zijn WK-debuut. "Ik heb toen de nummer vijf van de wereld (Dimitri Van den Bergh geklopt). Nu moet ik opnieuw tegen de nummer vijf van de wereld (Luke Humphries), hopelijk kan ik die stunt van vorig jaar dus nog eens herhalen."

"Ik ga me alleszins zo goed mogelijk voorbereiden en dan zien wel wel. Hopelijk spelen we opnieuw in zo'n geweldige sfeer als vanavond, daar heb ik echt van genoten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties