Henderson viel zo'n 25 kilo af: 'Geneerde me vroeger als ik mezelf op televisie zag'

John Henderson verloor de afgelopen maanden behoorlijk wat gewicht. De 48-jarige Schot voelt zich naar eigen zeggen veel fitter nu.

"Ik worstelde de laatste twintig jaar voortdurend met mijn gewicht. In 2011 kreeg ik diabetes en toen ik een tijdje terug op controle moest werd me duidelijk gemaakt dat ik dringend moest vermageren. Sindsdien ga ik elke dag zo'n tien kilometer wandelen en leef ik ook veel gezonder", aldus Henderson in gesprek met RTL 7.

Henderson voel zich intussen veel beter. "Ik geniet van het vele wandelen en het helpt me ook bij het darten. Ik voel me nu veel fitter, vroeger was ik veel te zwaar en daardoor stond ik de hele tijd te zweten aan de oche."

Zelfbeeld

'Highlander' is intussen zo'n 25 kilogram kwijt. "Maar ik ben nog maar halverwege. Ik ben nog steeds te zwaar en wil nog minstens 25 kilogram afvallen. Het afvallen heeft mijn zelfbeeld wel al behoorlijk beïnvloed, vroeger geneerde ik me immers als ik mezelf op televisie zag, dat is nu al veel beter."

Lees meer over:
PDC John Henderson

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties