Hendriks geeft Van Barneveld advies na vroege exit UK Open: 'Vooral het positieve onthouden van de voorbije weken'

Raymond van Barneveld ging er afgelopen weekend meteen uit in zijn eerste partij op de UK Open. Toch is collega-darter Jerry Hendriks onder de indruk van zijn comeback.

"Ik vind het geweldig dat hij met zoveel druk op hem er toch in geslaagd is om een Tour Card te veroveren. Je hoorde zoveel mensen op voorhand zeggen dat het niks ging worden en dan doet hij het toch gewoon, dat is grote klasse. Hij blijft een legende, zeker voor de Nederlanders", aldus Hendriks bij RTL 7.

Van Barneveld won meteen na het behalen van zijn Tour Card al een toernooi op de Super Series, op de UK Open ging hij er echter meteen uit tegen de Schot Alan Soutar. "Ik denk dat Raymond zelf ook niet verwacht had dat hij zo snel alweer een toernooi op de Pro Tour zou winnen. Op de UK Open ging hij slecht van start en mede door het korte format kon hij dat niet meer rechttrekken. Toch moet hij vooral het positieve onthouden van de voorbije weken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties