"Het is niet ok om me vast te pakken en weg te trekken" - Scheidsrechter Kirk Bevins niet opgezet met handtastelijke fan

Afgelopen weekend werd in Graz het vijfde toernooi van de European Tour afgewerkt. De zege op het Austrian Darts Open ging naar Luke Littler, die in de finale met 8-4 te sterk was voor Joe Cullen.

Eén van de scheidsrechters van dienst in Oostenrijk was Kirk Bevins. 'The Kirkulator' onthulde dat hij daar 'werd vastgepakt en weggetrokken' door een fan terwijl hij poseerde voor een foto. En de 37-jarige maakte op sociale media duidelijk dat dergelijk gedrag 'niet oké' is.

Hij schreef op X: "Aan de Oostenrijkse darts 'fan' die me vastpakte en me wegtrok van haar vriend die met mij en Huw Ware (collega-scheidsrechter) op de foto ging toen hij ons beiden om een foto vroeg...alleen omdat ik niet in mijn PDC uniform was en je niet wist wie ik was...het was NIET OK om me vast te pakken en me weg te trekken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties