"Het spijt me dat ik jullie heb genegeerd na mijn nederlaag tegen Michael van Gerwen" - Martin Schindler biedt excuses aan tegenover Duitse fans

Martin Schindler ging op de German Darts Grand Prix in de halve finale onderuit tegen Michael van Gerwen. Na afloop negeerde hij de vele fans in de zaal.

Schindler was zichtbaar ontgoocheld na de 7-2 nederlaag tegen Van Gerwen. Eerst gaf hij nog wel sportief een hand aan Van Gerwen, maar toen beide heren terugkeerden richting het publiek negeerde Schindler (onbewust?) een nieuwe aangeboden handdruk van de Nederlander. Ook het publiek liet hij ongemoeid toen hij van het podium raasde.

Op Instagram kwam hij nadien tot inkeer. "Ik doe dit verhaal om mijn excuses aan te bieden aan de fans in München. Het spijt me dat ik jullie niet heb bedankt door te zwaaien of iets dergelijks na de wedstrijd tegen Michael van Gerwen. Jullie waren geweldig, jullie waren fantastisch. Ik was echt blij met de steun," zei de Duitse nummer twee op de wereldranglijst.

"Vat het niet persoonlijk op, ik was natuurlijk erg teleurgesteld omdat ik vol euforie was dat ik het toernooi zou winnen", vervolgt 'The Wall'. "Dat deed ik niet, maar het blijft een geweldig resultaat. Dat kun je niet vergeten. Ik moet het allemaal nog een beetje verwerken, ik moet me er nog overheen zetten. Maar het was nog steeds geweldig. Heel erg bedankt voor jullie steun."

Gefrustreerd

Ook zijn manager Ioannis Selachoglou reageerde. "Hij was een beetje gefrustreerd en registreerde het gewoon niet," zei hij op de Duitse zender Sport 1. "Normaal gesproken behandelt hij zijn tegenstanders altijd met respect, ongeacht of hij wint of verliest." Selachoglou liet nog weten dat Schindler en Van Gerwen nadien nog met elkaar spraken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties