Martin Schindler verbreekt twee records van Max Hopp op de European Tour

Tijdens het paasweekend werd de German Darts Grand Prix in München gespeeld. Het Euro Tour-evenement eindigde in een toernooizege voor Luke Humphries, die in finale Michael van Gerwen met 8-1 versloeg. Daarnaast wist Martin Schindler de halve finales te halen.

Schindler verloor in zijn halve finale met 7-2 van Van Gerwen, maar zijn halvefinaleplaats leverde wel twee records op. Het was de 97ste wedstrijd van Schindler op de European Tour, waardoor hij het record van Max Hopp (95) heeft verbeterd.

Bovendien heeft 'The Wall' nu 45 overwinningen op de European Tour op zijn naam staan, waarmee hij ook een record van Hopp (44) heeft ingehaald. Schindler kan dus met recht zeggen dat geen enkele Duitser meer overwinningen op de European Tour heeft dan hij.

De prestaties van Ricardo Pietreczko zijn ook indrukwekkend. Terwijl Schindler al sinds 2014 actief is op de Europese Tour, debuteerde 'Pikachu' daar pas vier jaar later, in 2018, en heeft hij in deze periode al 28 wedstrijden op de European Tour gespeeld, waarvan de inwoner van Neurenberg meer dan de helft heeft gewonnen, namelijk 16 wedstrijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties