Luke Humphries ziet geweldige reeks op European Tour ten einde komen

Op fabelachtige wijze wist Luke Humphries afgelopen maandag de German Darts Grand Prix op zijn naam te schrijven. Hij versloeg Michael van Gerwen in de finale met 8-1 en noteerde hierbij een gemiddelde van 112.

De Engelsman gooide in vier van zijn vijf wedstrijden in een gemiddelde van boven de honderd. Dit lukte enkel niet in zijn halve finale tegen Gerwyn Price (7-3), toen de teller op 99.93 eindigde. Daarmee kwam er wel een einde aan een langdurige reeks.

Humphries had namelijk in veertien opeenvolgende Euro Tour-wedstrijden een gemiddelde van boven de honderd gegooid. Deze reeks werd ingezet op de Hungarian Darts Trophy in september 2023, waarna Humphries ook op de German Darts Championship 2023 en Belgian Darts Open 2024 louter 100+ gemiddeldes wist te gooien.

De regerend wereldkampioen voegde op de German Darts Grand Prix nog drie 100+ gemiddeldes aan deze reeks toe, waaronder een moyenne van 111.63 uit zijn wedstrijd tegen Ryan Joyce in de derde ronde van het Euro Tour-toernooi in München.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties