Heta vanuit achterstand naar winst tegen White | Dartsnieuws.com

Heta vanuit achterstand naar winst tegen White

Damon Heta wordt de tegenstander van Peter Wright op de World Series of Darts Finals. The Heat versloeg Ian White in de eerste ronde met 6-5.

De Australiër stond 4-2 en 5-4 achter, maar knokte zich terug tot 5-5 na een knappe 108 finish in de tiende leg. Daarvoor had White twee matchpijlen op dubbel 8 gemist. Heta had het momentum te pakken en gooide de partij in het slot met een 14-darter.

Ook Darius Labanauskas bemachtigde een plek bij de laatste zestien. De darter uit Litouwen was met 6-2 te sterk voor Harry Ward. Als beloning mag Labanauskas het in zijn volgende duel opnemen tegen Nathan Aspinall.

De top acht van de plaatsingslijst is automatisch door naar de tweede ronde en komen pas zaterdag in actie. Naast Wright en Aspinall zijn dit onder meer Michael van Gerwen en Gerwyn Price.

Klik hier voor meer informatie over dit toernooi, waaronder het toernooischema, verdeling van het prijzengeld en TV-uitzendschema.

Speelschema World Series of Darts Finals 2020

Vrijdag 18 september
Eerste ronde

Harry Ward (85.41) 2-6 (91.09) Darius Labanauskas
Ian White (89.72) 5-6 (89.41) Damon Heta
Cody Harris v Dave Chisnall
Vincent van der Voort v Joe Cullen
Jeff Smith v Fallon Sherrock
Krzysztof Ratajski v Mensur Suljovic
Glen Durrant v Dimitri van den Bergh
Simon Whitlock v Steve Beaton

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties