''Hij wilde zijn mond maar niet houden'' - Smith verklaart gebaar na zege op Van Barneveld

Michael Smith bezorgde Raymond van Barneveld een flinke knauw op zijn diens verjaardag door de Nederlander met 6-5 te verslaan in de tweede ronde van de European Darts Grand Prix.

Van Barneveld wist zich nog knap terug te vechten van een 2-5 achterstand, maar vervolgens besliste Smith de wedstrijd met een 83 finish om de laatste zestien te halen in Sindelfingen.

Smith legde na het benutten van de matchdart zijn wijsvinger op zijn lippen. 'Bullyboy' vertelde na afloop dat iemand uit de entourage van Van Barneveld hem irriteerde en hij daarom dat gebaar maakte.

"Het had nooit 5-5 mogen zijn. Dat was wat me irriteerde. Ik weet dat hij jarig is en van mij mag hij backstage een fijne verjaardag hebben. Een gozer die bij hem was, wilde zijn mond niet houden, daarom vierde ik mijn overwinning flink en maakte ik dat gebaar in zijn richting'', zei Smith. ''Hij wilde gewoon niet stil zijn. Afgezien daarvan was de rest van jullie fans geweldig, heel erg bedankt'', zo besloot de Engelsman met een positieve noot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties