Hoogste gemiddelde voor Steve Lennon op Players Championship 4

Het vierde Players Championship van het jaar was een prooi voor Damon Heta. In de top vijf van hoogste gemiddeldes komt de Australiër echter niet voor.

Heta versloeg in de finale Chris Dobey met 8-4 en liet daarbij een gemiddelde van 103.37 noteren, goed voor een dertiende plaats in het lijstje met hoogste gemiddeldes op Players Championship 4.

Het hoogste gemiddelde was voor Steve Lennon. De Ier, die begin dit jaar zijn Tour Card verloor, maar die meteen heroverde op Q-School, was in de openingsronde met 6-4 te sterk voor Mike De Decker en haalde daarbij 110.83. De Decker haalde in die wedstrijd overigens zelf een gemiddelde van 109.23, goed voor het vierde hoogste gemiddelde van de dag.

Lennon reikte uiteindelijk tot de laatste 32, waar hij met 6-4 het onderspit moest delven tegen Dirk van Duijvenbode.

Geen finaleplaats of eindzege deze keer voor Ryan Searle, maar wel het tweede hoogste gemiddelde voor 'Heavy Metal'. Bij de laatste zestien ging hij met 6-5 onderuit tegen Brendan Dolan, ondanks een veel hoger gemiddelde (109.45) dan zijn tegenstander (102.28).

De top drie wordt vervolledigd door Jim Williams. De Welshman won bij de laatste 32 met 6-2 van Krzysztof Ratajski en haalde daarbij 109.31 gemiddeld. Williams verloor uiteindelijk bij de laatste zestien met 6-1 van de latere winnaar Damon Heta.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties