Humphries beseft dat eerste majorzege deuren kan openen: "Dan word ik waarschijnlijk uitgenodigd voor de Premier League"

Luke Humphries blijft het uitstekend doen op de Players Championship Finals. Cool Hand Luke was bij de laatste zestien met 10-7 te sterk voor Krzysztof Ratajski en treft nu Joe Cullen.

Humphries haalde bijna 105 gemiddeld. "Het voelde goed op het podium, maar ik wist niet dat het zo goed was. Krzysztof speelde ook een geweldige wedstrijd en daarom moest ik de hele tijd bij de les blijven. Het verschil met vroeger is dat ik nu veel meer regelmaat in mijn spel heb", zegt de 27-jarige Engelsman.

Majorwinst

"Op momenten dat het moest kon ik bovendien steeds wat extra en dat geeft veel vertrouwen voor het vervolg van dit toernooi. Veel toppers lagen er al snel uit dit weekend, maar dat maakt voor mij niets uit, ik kwam sowieso naar hier om dit toernooi te winnen en besef dat ik het niet cadeau zal krijgen", aldus Humphries.

Humphries wacht nog steeds op een eerste majorzege. "Zo'n major winnen kan deuren openen, dat besef ik maar al te goed. Dan wacht me waarschijnlijk een uitnodiging voor de Premier League en mogelijk ook de World Series. Dat zou uiteraard geweldig zijn, maar ik leg mezelf niet teveel druk op."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties