Van Gerwen treft Noppert in kwartfinales Players Championship Finals: "Hij kan dit toernooi niet winnen omdat hij tegen mij moet spelen"

Michael van Gerwen blijft nog steeds op koers voor een zevende eindzege op de Players Championship Finals. Mighty Mike was bij de laatste zestien met 10-6 te sterk voor Dimitri Van den Bergh en treft nu Danny Noppert.

Van Gerwen imponeerde tegen Van den Bergh met een gemiddelde van bijna 106, tien 180'ers en 56 procent op zijn dubbels. "Ik weet waartoe ik in staat ben. En bovendien weet ik dat er nog veel meer in de tank zit. Deze prestatie geeft veel vertrouwen voor het vervolg van dit toernooi", zegt de 33-jarige Nederlander.

Clash met Noppert

In de kwartfinales neemt Van Gerwen het zondagmiddag op tegen zijn landgenoot Danny Noppert. "Ik heb nog niets gewonnen, ik sta pas in de kwartfinales. Danny is een heel goede speler, maar hij kan dit toernooi niet winnen omdat hij tegen mij moet spelen," grapt Van Gerwen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties