Humphries dendert door naar derde Euro Tour-finale met zege op Wright

Rob Cross en Luke Humphries hebben zich geplaatst voor de finale van de European Darts Grand Prix in Stuttgart. Beide spelers gaan hun derde Euro Tour-finale van het seizoen spelen. Humphries won zijn vorige twee finales, terwijl Cross tweemaal runner-up werd.

Cross haalde ten koste van Damon Heta (7-4) de eindstrijd. De Engelsman speelde werkelijk een sublieme partij met een gemiddelde van ruim 110 en een finishpercentage van 70 procent. Cross brak Heta in de derde leg met een 11-darter en gaf die break ook niet meer weg. 'Voltage' hield telkens keurig zijn eigen leg, met onder meer nog een 11-darter, 13-darter en een 14-darter.

Humphries schaarde zich bij de laatste twee met een 7-4 overwinning op Peter Wright. Ook 'Cool Hand Luke' maakte een bijzonder sterke indruk met een gemiddelde van 108, met tevens een finishpercentage van 50 procent. Wright kwam na een 2-4 achterstand nog terug tot 4-4, maar daarna plaatste Humphries een onnavolgbare versnelling met een 12-darter en twee 14-darters.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties