Humphries heerst ook in Praag en pakt tweede Euro Tour-titel

Luke Humphries heeft na zijn Euro Tour-titel in München ook de Czech Darts Open in Praag op zijn naam geschreven. 'Cool Hand Luke' versloeg in de finale Rob Cross, die na zes Euro Tour-finales nog altijd zonder hoofdprijs staat.

Humphries haalde de finale na zeges op Martin Lukeman (6-1), Dimitri van den Bergh (6-4), Michael van Gerwen (6-4) en José de Sousa (7-4). Cross rekende af met Jules van Dongen (6-2), Ricky Evans (6-2), Ross Smith (6-4) en Vincent van der Voort (7-4).

In de finale trok Humphries al snel het initiatief naar zich toe met een 96 finish in de derde leg voor een break. Vervolgens liep hij uit naar een 4-1 voorsprong. Toch knokte Cross zich nog sterk terug tot 5-5 na een 12-darter en een 112 finish.

De oud-wereldkampioen was daarna echter niet in vijf beurten uit. Humphries lukte dat wel en gooide 78 uit voor 6-5. Daarna gooide Humphries een 82 finish en een 14-darter om Cross met 8-5 te verslaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties