Van der Voort ondanks veelbelovende start onderuit in halve eindstrijd Czech Darts Open

Vincent van der Voort is er niet in geslaagd om de finale te bereiken op de Czech Darts Open. 'The Dutch Destroyer' verloor bij de laatste vier van Rob Cross.

Het zag er na vijf legs zo goed uit voor de Noord-Hollander. Van der Voort kwam fantastisch uit de startblokken en pakte met drie 14-darters en een 11-darter een 4-1 voorsprong. Hij liet echter twee kansen onbenut op 5-1 en moest dat even later bekopen met een 4-4 tussenstand na acht legs.

Daarmee was er nog niks aan de hand voor Van der Voort, die de oneven legs mocht beginnen. Van der Voort verkwanselde echter drie kansen om 5-4 voor te komen en raakte het initiatief kwijt aan Cross. De oud-wereldkampioen ging onverstoorbaar verder en won de partij met 7-4.

Cross neemt het in de finale van het Euro Tour-toernooi in Praag op tegen Luke Humphries. 'Cool Hand Luke' haalde zijn tweede Euro Tour-finale van het seizoen na een 7-4 zege op José de Sousa.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties