Humphries na derde zege op European Tour dit jaar: "Ik maak grote stappen, maar er komt nog meer'

Luke Humphries heeft zondagavond in Stuttgart de European Darts Grand Prix gewonnen. Cool Hand Luke was in de finale met 8-7 te sterk voor Rob Cross. Voor Humphries was het al de derde zege dit jaar op de European Tour.

De finale was een heruitgave van de Czech Darts Open vorige week, ook toen wist Humphries van Cross te winnen. "Het is fantastisch," opende Humphries meteen na afloop. "Rob is een van de aardigste jongens in de PDC en het is geen toeval dat we samen hebben getraind voor de laatste twee European Tours en samen de finale hebben gehaald."

"Het was een geweldige wedstrijd, vol van alles", vervolgt de 27-jarige Engelsman. "Aan het begin van de wedstrijd moeten we een gemiddelde van 113-114 hebben gehad, het voelde geweldig. Ik weet dat ik een beetje wegzakte, maar toen miste ik omdat Rob me onder druk zette. Ik vond dat ik daar fantastisch speelde, maar Rob was over het algemeen de betere speler omdat hij gedurende de hele wedstrijd een heel constant niveau haalde."

Grote stappen

Humphries besloot de wedstrijd met een prachtige 108-uitworp. "Ik miste een paar matchdarts maar die 108 was klinisch en een van de beste uitworpen uit mijn carrière. Ik maak grote stappen in het spel en er komt nog veel meer."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties