Humphries na nieuwe titel op European Tour: 'Ik geef nooit op, dat is waarschijnlijk mijn grootste overwinning ooit'

Luke Humphries heeft zondagavond zijn vierde titel van het jaar gewonnen op de European Tour. Cool Hand Luke was in de finale van de European Darts Matchplay met 8-7 te sterk voor Rowby-John Rodriguez.

Humphries kwam in de finale met 4-0 achter, maar wist de scheve situatie alsnog om te keren. "In mijn gedachten was het waarschijnlijk een van de beste finales die we in de PDC hebben gezien, zo voelde het toch", zegt Humphries.

De 27-jarige Engelsman was ook onder de indruk van de prestatie van zijn tegenstander in de finale. "Ik ben in de wolken, maar de eer gaat naar Rowby-John. Hij was fantastisch. Hij maakte het me bijzonder moeilijk. Als je je eerste finale in een PDC-rankingtoernooi haalt, zou het niet zo gemakkelijk moeten zijn, maar hij liet het er wel gemakkelijk uitzien."

Nooit opgeven

Voor Humphries is dit al de vijfde titel dit jaar, naast vier European Tour-toernooien won hij ook al een Players Championship. "Achttien maanden geleden zou ik waarschijnlijk met 8-2 of 8-3 verloren hebben, maar ik geef nooit op. Dat is waarschijnlijk mijn grootste overwinning ooit."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties