Rodriguez blijft niet bij de pakken neerzitten na nederlaag in finale: 'Ik kom sterker terug'

Rowby-John Rodriguez is er zondagavond niet in geslaagd om zijn eerste PDC-rankingtoernooi uit zijn carrière te winnen. Little John ging in de finale van de European Darts Matchplay met 8-7 onderuit tegen Luke Humphries.

Rodriguez kwam in de finale 4-0 voor, maar moest de zege alsnog aan Humphries laten. "Ik ben zeker trots op mezelf. De fans hier in Trier hebben me zo ver gebracht. Ik speelde heel, heel goed maar ik had graag gewonnen", zegt de 28-jarige Oostenrijker.

Humphries en Rodriguez kennen elkaar goed. "Dit is mijn eerste individuele finaleplaats na het jeugd-WK in 2014 (in 2021 speelde Rodriguez samen met Suljovic wel de finale van de World Cup of Darts). Luke en ik zeiden vanmorgen in de kleedkamers tegen elkaar: we komen elkaar vandaag in de finale tegen. En dat was ook zo."

Respect

"Als je 4-0 voor staat, doet het natuurlijk pijn", vervolgt Rodriguez. "Maar zoals ik al zei, hij kent deze situatie. Dit was helemaal nieuw voor mij. Ik had graag die ene pijl op de dubbel twintig gehad. Respect voor Luke. Ik kom sterker terug."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties