Humphries naar tweede toernooizege in een maand: 'Moet gaan geloven dat ik één van de beste spelers ter wereld ben'

Luke Humphries heeft zondagavond het Czech Darts Open gewonnen. Cool Hand Luke versloeg in de finale Rob Cross met 8-5, meteen goed voor zijn tweede toernooizege op de European Tour dit jaar.

Humphries won vorige maand ook al de German Darts Grand Prix. "Eén toernooi van de European Tour winnen was al geweldig, maar er twee winnen is ongelooflijk. Ik ben enorm gelukkig", zegt Humphries.

"Ik denk dat de finale de beste wedstrijd was die ik het hele weekend gespeeld heb", vervolgt de 27-jarige Engelsman. "Rob en ik zijn goede vrienden en hij pushte me heel hard. Als je de finale haalt, is dat moeilijk omdat je moe bent na een lange dag. Maar ik denk dat de laatste twee legs veel laten zien over mijn spel en een bewijs zijn van wat voor speler ik nu ben."

Vertrouwen

Humphries blaakt dan ook van het vertrouwen na zijn derde toernooiwinst (hij won ook al een Players Championship) dit jaar. "Ik moet gaan geloven dat ik één van de beste spelers ter wereld ben. Ik krijg dat vertrouwen in mijn spel, ik heb het gevoel dat ik nu de volgende stap in mijn carrière maak."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties