Hunt blij met verrassende plek bij laatste zestien: 'Eindelijk laten zien wat ik kan'

Adam Hunt is de grote verrassende naam bij de laatste zestien op de Grand Slam of Darts. Hij eindigde achter Michael van Gerwen als tweede in Groep A.

De Engelsman had zijn eerste twee groepswedstrijden verloren tegen Michael van Gerwen (5-0) en Joe Cullen (5-4). Echter bleek zijn overwinning op Gabriel Clemens (5-2) voldoende om de Duitser én Cullen op legsaldo achter zich te laten.

Cullen miste tegen Van Gerwen liefst vijf pijlen om voor de 4-4 aan te tekenen en daardoor als tweede te eindigen in deze poule. Die werden gemist, waardoor dus Hunt er met de buit vandoor ging.

''Ik begon niet best (aan de poule) tegen Michael van Gerwen, speelde daarna beter tege Joe en liet vervolgens tegen Gabriel zien wat ik daadwerkelijk kan. Ik ben enorm blij'', zei Hunt na de beslissing in zijn poule.

The Hunter moest tegen Clemens wel een vroege achterstand ongedaan maken. ''Ik wist wat mij te doen stond. Gabriel begon goed en pakte een 2-0 voorsprong, maar verzuimde door te drukken. Daar kon ik van profiteren en daar ben ik erg blij mee.''

Plaats reactie

666

0 reacties