Huybrechts heel tevreden over seizoenstart: 'Als ik dit kan vasthouden, volgen de kwartfinales en halve finales'

Kim Huybrechts is zeer verdienstelijk aan het nieuwe PDC-seizoen begonnen. Bij de eerste vier Players Championship-toernooien haalde The Hurricane driemaal de laatste zestien, en ook bij de International Darts Open haalde Huybrechts deze ronde.

''Ik ben heel tevreden over mijn eerste maand'', bevestigt Huybrechts aan Nieuwsblad.be. “Als je vier op vijf keer bij de laatste zestien geraakt, dan heb je een goeie start gemaakt. Dat vind ik heel belangrijk. Ik heb hier en daar wel kansen gemist om nog verder te geraken, maar goed het zij zo.

Viermaal was de laatste zestien echter ook het eindstation. Maar met de huidige vorm van de 36-jarige Belg lijkt het een kwestie van tijd totdat Huybrechts verder gaat geraken op de toernooien.

''Ik heb er vertrouwen in. Als ik dit kan vasthouden, dan volgen de kwartfinales, halve finales en misschien wel eens een finale. Ik heb gewoon heel constant gepresteerd. Dat ik dan eens 6-1 verlies van een indrukwekkende Wade (afgelopen weekend op International Darts Open, red.), dat kan gebeuren. Het is frustrerender om kansen te missen en 6-5 te verliezen.''

Lees meer over:
PDC Kim Huybrechts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties