Huybrechts met veel vertrouwen richting derde ronde: 'Er zal een sterke Searle nodig zijn om mij te verslaan'

Kim Huybrechts maakte tot dusver indruk op het WK. De 35-jarige Belg blaakt van zelfvertrouwen en neemt het zondag in de derde ronde op tegen de Engelsman Ryan Searle.

Huybrechts versloeg in de tweede ronde het tiende reekshoofd Ian White, maar een échte stunt wil hij dat niet noemen. “Ik ben de laatste tijd echt goed bezig op training en het is gewoon de kunst om de trainingen te kunnen overzetten in wedstrijden. Da’s niet altijd even simpel, er komt een heel andere stress bij kijken maar ik ben echt supergoed aan het trainen en er superhard voor aan het werken. Ze zeggen altijd dat als je hard werkt, je er ooit de beloning zal voor krijgen en nu is dat zover”, aldus Huybrechts bij VTM Nieuws.

'The Hurricane' staat voorlopig in de top-5 qua gemiddeldes op dit WK maar is ook realistisch. "Op de manier waarop ik nu speel, kan ik nog wel ver komen - op voorwaarde dat ik dit niveau vasthoud. Het wordt alleen maar moeilijker en moeilijker, de betere spelers komen eraan. We zullen wel zien waar het schip strandt.”

Searle

In de derde ronde neemt de 35-jarige Belg het zondag op tegen Ryan Searle. “Ik ben echt goed bezig, het vertrouwen zit echt goed en ik ga gewoon weer een sterke wedstrijd spelen. Er zal een sterke Searle nodig zijn om mij te verslaan. Hij kan dat zeker en vast, maar ik kan ook gewoon mijn sterk spel blijven doorzetten. Er zijn dus zeker en vast kansen.”

Huybrechts met veel vertrouwen richting derde ronde: 'Er zal een sterke Searle nodig zijn om mij te verslaan'
Lees meer over:
PDC Kim Huybrechts WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties