Iconische dartstempel Circus Tavern gastheer van senioren-WK

De eerste editie van de World Seniors Darts Championship wordt van 3 tot en met 6 februari 2022 in Circus Tavern gehouden.

De iconische zaal in het Engelse Purfleet is geen onbekende voor de dartswereld. Circus Tavern was de locatie waar van 1994 tot en met 2007 het PDC-WK werd gespeeld. Deze periode werd afgesloten met de legendarische WK-finale tussen Raymond van Barneveld en Phil Taylor in 2007, die na een beslissende leg werd gewonnen door de Nederlander. Na dit toernooi verhuisde het PDC-WK naar de huidige locatie Alexandra Palace in Londen.

In de afgelopen tijd werden de deelnemers voor het senioren-WK bekendgemaakt. Tot de line-up behoren onder meer iconen als Phil Taylor, Martin Adams, Ted Hankey, Andy Fordham en Roland Scholten.

Twee van de 24 startplekken moeten nog worden ingevuld. Deze plaatsen worden via een kwalificatietoernooi op 13-14 november verdeeld. Darters van boven de vijftig jaar mogen aan deze qualifier meedoen.

Voorlopig deelnemersveld senioren-WK

Phil Taylor

Martin Adams

Ted Hankey

Keith Deller

Bob Anderson

John Lowe

Andy Fordham

John Walton

Wayne Warren

John Part

Richie Burnett

Tony David

Les Wallace

Trina Gulliver

Tony O'Shea

Kevin Painter

Terry Jenkins

Peter Manley

Robert Thornton

Roland Scholten

Paul Lim

Darryl Fitton

Ambassadeurs

Francis Hoenselaar

Bobby George

Dennis Priestley

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties