"Iedereen die tegen mij moet spelen beschouwt het als een bekerfinale" - Luke Littler beseft dat hij een doelwit is

Luke Littler was afgelopen weekend de beste op het Belgian Darts Open. 'The Nuke versloeg in de finale Rob Cross met 8-7. Reden tot tevredenheid dus, al was er ook een opmerkelijk voorval na zijn gewonnen halve finale tegen Ricardo Pietreczko.

Pietreczko was niet opgezet met de manier waarop Littler voor een 147-finish (tripel 19 - dubbel 20 - bull) ging. Na afloop haalde de Duitser uit op zijn Instagram-pagina. "Ik vind het geweldig wat hij op jonge leeftijd allemaal realiseert, maar hopelijk wordt zijn arrogantie afgestraft."

Littler was zich echter van geen kwaad bewust. "Maar ik besef dat iedereen me nu wil verslaan, iedereen die tegen mij moet spelen beschouwt het een beetje als een bekerfinale."

Littler gooide tot jolijt van het publiek in de Oktoberhallen in Wieze ook nog een negendarter in de finale. "Het was een bijzonder speciaal moment, zeker voor zo'n geweldig publiek", blikt hij terug.

"Wat ik de voorbije maanden allemaal gerealiseerd heb had ik nooit kunnen dromen. Het is allemaal veel sneller gegaan dan ik ooit gedacht had."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties