"Ik ben gefocust op mijn spel en als ik mijn beste niveau haal heb ik misschien een kans tegen Rob Cross" - Martin Schindler gaat voor twee op een rij dit weekend

Martin Schindler is uitstekend begonnen aan de European Darts Grand Prix. 'The Wall' versloeg in de eerste ronde Gian van Veen met 6-2.

Schindler en Van Veen verdeelden de eerste vier legs netjes onder elkaar, maar vervolgens won Schindler vier legs op rij en dus ook de wedstrijd. De 27-jarige Duitser haalde daarbij een gemiddelde van 108.82.

"Ik ben zo blij met deze prestatie, maar morgen is een andere dag," benadrukte Schindler, die in Sindelfingen op zoek gaat naar een tweede toernooizege op rij op de European Tour.

Schindler neemt het in de tweede ronde op tegen de als zevende geplaatste Rob Cross. "Rob is een van de beste spelers ter wereld. Hij neemt deel aan de Premier League Darts, dus net als vandaag zal ik gewaarschuwd zijn voor waar hij toe in staat is."

"Ik ben gewoon gefocust op mijn spel en als ik kan spelen zoals ik kan, heb ik misschien een kans", besluit Schindler.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties