"Ik had deze wedstrijd eigenlijk gewoon met 6-0 moeten winnen" - Michael van Gerwen kritisch op eigen prestatie in German Darts Grand Prix

Michael van Gerwen is met de schrik vrijgekomen in de tweede ronde van de German Darts Grand Prix. 'Mighty Mike' versloeg zijn landgenoot Jeffrey de Zwaan met 6-4.

Van Gerwen kwam tegen De Zwaan snel op een 5-1 voorsprong, maar zag De Zwaan vervolgens nog tot 5-4 terugkomen om het uiteindelijk toch met 6-4 af te maken.

"De focus slibde een beetje weg", opent Van Gerwen. "Ik maakte fouten en daar maakte hij gebruik van. Ik moet mezelf niet in deze positie brengen, want ik had de wedstrijd eigenlijk gewoon 6-0 of 6-1 moeten winnen."

"Dit publiek is top, het zijn echte dartfans", vervolgt Van Gerwen. "Ik kijk uit naar morgen om de fans te geven wat ze verdienen."

In de derde ronde neemt Van Gerwen het maandagmiddag op tegen Joe Cullen, die in de tweede ronde met 6-3 te sterk was voor Jonny Clayton.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties