Speelschema maandagmiddag op German Darts Grand Prix 2024 met onder meer Noppert, Van Gerwen en Wattimena

De zestien overgebleven spelers strijden maandag verder om de titel op de German Darts Grand Prix. Onder meer drie Nederlanders zitten nog in het toernooi. Maandagmiddag begint een bomvolle finaledag met de achtste finales, alvorens 's avonds de kwartfinales, halve finales en finale plaatsvinden.

Danny Noppert is de eerste Nederlander die maandagmiddag in actie komt. De darter uit Joure staat na zijn zege op landgenoot Gian van Veen tegenover oud-wereldkampioen Rob Cross.

Volg de German Darts Grand Prix 2024 via onze LIVE SCORE!

De andere twee overgebleven Nederlanders maken pas aan het einde van de middag hun opwachting. In de derde wedstrijd van de middag gaat Michael van Gerwen de degens kruisen met Joe Cullen. Van Gerwen won in zijn eerste wedstrijd eveneens van een Nederlander. Hij toonde zich te sterk voor Jeffrey de Zwaan.

In de laatste partij van de middagsessie gaat Jermaine Wattimena aanleggen tegen het eerste reekshoofd Dave Chisnall. Wattimena boekte bij de laatste 32 een knappe zege op Stephen Bunting (6-1), terwijl Chisnall verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Dimitri van den Bergh.

De derde ronde wordt in gang gezet met een krachtmeting tussen Michael Smith en Josh Rock, terwijl Gerwyn Price de strijd aangaat met Ryan Searle. Wereldkampioen Luke Humphries speelt tegen Ryan Joyce, alvorens Nathan Aspinall de degens kruist met Ross Smith. Voor Martin Schindler staat er een duel met Ross Smith op de planning.

Speelschema German Darts Grand Prix 2024

Maandag 1 april

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Derde ronde

Josh Rock v Michael Smith

Gerwyn Price v Ryan Searle

Rob Cross v Danny Noppert

Luke Humphries v Ryan Joyce

Nathan Aspinall v Ross Smith

Martin Schindler v Chris Dobey

Michael van Gerwen v Joe Cullen

Dave Chisnall v Jermaine Wattimena

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties