"Ik snap dat hij boos is, want dit mag je gewoon niet doen" - Jermaine Wattimena steekt hand in eigen boezem na incident met Joe Cullen

Jermaine Wattimena heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het Dutch Darts Championship. 'The Machine Gun' versloeg in de openingsronde Joe Cullen met 6-5.

Wattimena en Cullen maakten er in Rosmalen een bijzonder spannend potje van, na afloop maakte de Engelsman echter het nodige misbaar. "Hij gaf geen hand en toen maakte ik een beweging. Deed ik het expres? Nee. Het was in the heat of the moment. Sorry naar Joe Cullen, het was niet de bedoeling", zegt Wattimena tegenover AD.nl.

"Ik snap dat hij boos is, want dit mag je gewoon niet doen, ik weet wat ik fout doe. Hopelijk begrijpt hij het. Ik ben er niet blij mee."

"Ik snap dat hij boos is, want dit mag je gewoon niet doen" - Jermaine Wattimena steekt hand in eigen boezem na incident met Joe Cullen
Wattimena neemt het in de tweede ronde op tegen Ricardo Pietreczko

Uitjouwen

Wattimena neemt het vandaag in de tweede ronde op tegen de Duitser Ricardo Pietreczko. In het verleden durfde die al eens zijn beklag maken als hij werd uitgejouwd. "Ze mogen hem best uitjouwen, want hij loopt al te zeuren als ze tegen hem blazen", lacht Wattimena.

"Ik heb ook weleens tegen hem zelf gezegd dat hij te veel zeurt. Enorm veel Euro Tours zijn in Duitsland, maar als er één keer tegen hem wordt gefloten doet hij kinderachtig. Dat moet hij niet doen. Hij moet een beetje volwassener worden, iets wat ik zelf ook heb moeten leren.”

Voor Wattimena wacht nadien mogelijk een Nederlands duel. Bij winst tegen Pietreczko neemt hij het immers in de derde ronde op tegen de winnaar van het duel tussen Danny Noppert en Andrew Gilding.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties