"Ik vond het heerlijk om de schoenen nog eens aan te trekken" - Gerwyn Price speelde net voor German Darts Grand Prix nog rubgywedstrijd voor het goede doel

Gerwyn Price heeft er een druk weekend opzitten. Tussen de Premier League Darts en de German Darts Grand Prix in keerde hij even terug naar Wales voor een rugbywedstrijd.

Price was afgelopen donderdag in Belfast actief op de Premier League Darts, waar hij in de kwartfinales met 6-5 verloor van Peter Wright. Afgelopen weekend stond alweer de German Darts Grand Prix op het programma, maar tussen beide toernooien in trok Wright even naar Cardiff om aan te treden in een rugbywedstrijd voor het goede doel.

De 39-jarige Welshman, in het verleden zelf nog een aantal jaar actief op het hoogste niveau in het rugby, postte op Instagram. "Wat een geweldige avond om met een geweldige groep jongens te spelen... had ook bijna een try (score in het rugby). Ik vond het heerlijk om de schoenen weer aan te trekken, maar de motor was op het einde wel op."

Na afloop reisde Price door naar München, waar hij op de German Darts Grand Prix uiteindelijk in de halve finales strandde na een 7-3 nederlaag tegen Luke Humphries.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties