Indrukwekkende Gerwyn Price wint met bijna 116 gemiddeld van Ricardo Pietreczko in Riesa

Gerwyn Price heeft zich nadrukkelijk naar voren geschoven als de grote titelfavoriet op de International Darts Open. 'The Iceman' won zondagmiddag op indrukwekkende wijze van Ricardo Pietreczko in de derde ronde.

Zijn Duitse opponent pakte in het begin van de wedstrijd nog een 0-2 voorsprong, maar daarna begon de motor op volle toeren te draaien bij Price. Met een 10-darter en een 13-darter werd de achterstand razendsnel goedgemaakt, alvorens de Welshman met een 14-darter op voorsprong kwam.

Volg de International Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

Pietreczko slaagde er daarna nog in om 3-3 te maken, maar moest daarna passen na een nieuwe tempoversnelling van Price. De oud-wereldkampioen wierp 121 uit om met een 12-darter op 4-3 te komen. Daarna volgden nog twee 12-darters om de eindstand op 6-3 te bepalen.

Ross Smith werd vervolgens de laatste kwartfinalist in Riesa, waardoor 'Smudger' de volgende tegenstander wordt van Price. Smith won in de derde ronde met 6-4 van Cameron Menzies, nadat de Engelsman eerder in de partij een 2-4 achterstand had goedgemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties