Speelschema zondagavond op International Darts Open met onder meer Noppert, Dobey, Bunting en Price in actie tijdens de finalesessie

Nog acht darters zijn in de race voor de eindzege op de International Darts Open. Onder de overgebleven kanshebbers behoort Danny Noppert, maar ook titelverdediger Gerwyn Price.

Noppert wist op dit toernooi al te winnen van Dimitri van den Bergh (6-4) en Nathan Aspinall (6-2). Het levert hem een duel op Martin Schindler, die Jan Dueckers (6-1), Joe Cullen (6-3) en Richard Veenstra (6-1) uitschakelde.

Volg de International Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

De tweede kwartfinale is een Engels onderonsje tussen Ryan Searle en Chris Dobey. Searle toonde zich vooralsnog koelbloedig in leg-deciders tegen Daryl Gurney (6-3) en Damon Heta (6-5). Dobey verspilde minder energie in zijn wedstrijden tegen Dylan Slevin (6-1), Krzysztof Ratajski (6-4) en Gabriel Clemens (6-0).

Na verrassende zeges op Michael Smith en Rob Cross stuit Ritchie Edhouse bij de laatste acht op Masters-winnaar Stephen Bunting. 'The Bullet' was zondagmiddag verantwoordelijk voor de uitschakeling van regerend wereldkampioen Luke Humphries.

Topfavoriet Gerwyn Price, die de International Darts Open in het verleden al viermaal won, kruist de degens met Ross Smith. Price won bij de laatste zestien met een gemiddelde van bijna 116 van Ricardo Pietreczko, terwijl Smith zich voorbij Cameron Menzies knokte.

Speelschema International Darts Open 2024

Zondag 14 april

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Kwartfinale

Martin Schindler v Danny Noppert

Ryan Searle v Chris Dobey

Stephen Bunting v Ritchie Edhouse

Gerwyn Price v Ross Smith

Halve finale

Finale

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties