Inschrijving voor PDC Q-School 2022 geopend

De PDC heeft de inschrijving voor de Q-School 2022 geopend. Op locaties in Milton Keynes en Niedernhausen kunnen Tour Cards gewonnen worden, waarmee spelers toegang krijgen tot de lucratieve PDC Pro Tour.

Net als vorig jaar wordt de Q-School gespeeld over twee fases, die tegelijkertijd op beide locaties beginnen. De eerste fase vindt plaats van 9 tot en met 11 januari. De beste spelers gaan door naar de tweede fase, die van 12 tot en met 15 januari op het programma staat. Hierbij worden de Tour Cards ook daadwerkelijk verdeeld.

Tijdens de eerste fase gaan de beste acht spelers van elke speeldag door naar de tweede fase. Het deelnemersveld wordt vervolgens aangevuld met spelers via de Q-School Order of Merit. Voor elke overwinning in een volledige ronde krijgen spelers een punt en op basis daarvan wordt die ranglijst gebaseerd.

Spelers die na het 2021-seizoen hun PDC Tour Card zijn verloren, zijn direct geplaatst voor de tweede fase. Hetzelfde geldt voor de top vier van de Britse en Europese Development Tour en Challenge Tour.

Alle Europese spelers dienen deel te nemen aan de Q-School in Niedernhausen, terwijl spelers uit het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Gibraltar meedoen in Milton Keynes. Niet-Europeanen mogen kiezen bij welke locatie zij zich inschrijven.

Inschrijven voor de Q-School kan tot woensdag 5 januari 15:00 uur via deze link.

Klik hier om mee te doen aan het WK Darts Spel en win 2.500 euro. Of klik hier om mee te doen aan het GRATIS WK Spel.

Lees meer over:
PDC Q-School

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties