James Wade herstellende in het ziekenhuis na opgelopen ziekte tijdens European Darts Open

James Wade trok zich zondagavond wegens ziekte terug uit de European Darts Open en was ook bij de Pro Tour-toernooien van deze week niet aanwezig. Het bleek menens te zijn voor The Machine, die momenteel in het ziekenhuis herstellende is van de opgelopen ziekte.

Op aanraden van een Duitse arts werd Wade zondagavond naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek uit tests dat de nummer vijf van de wereld last had van hartkloppingen, een hoge bloeddruk en duizeligheid. Het gaat intussen beter met The Machine, die echter nog niet fit genoeg is om vanuit Duitsland naar huis te vliegen.

''Het was zondagavond echt even schrikken", aldus Samantha, de vrouw van James Wade. ''Het was verschrikkelijk om te beseffen dat James daar zo toegetakeld en alleen was. Natuurlijk willen we dat hij zo snel mogelijk thuis komt, maar de medische hulp is fantastisch voor hem geweest. We vertrouwen op hun advies over het moment dat James weer naar huis mag."

Volgens Samantha staat The Machine alweer te trappelen om deel te nemen aan toernooien. ''Maar goed en volledig herstel is het belangrijkst. We bekijken het van dag tot dag."

Lees meer over:
PDC James Wade

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties