Jermaine Wattimena maakt indruk met overtuigende zege op Brendan Dolan in Kiel

Jermaine Wattimena heeft vrijdagmiddag op indrukwekkende wijze de tweede ronde op de Baltic Sea Darts Open bereikt. In de eerste ronde van het Euro Tour-toernooi in Kiel was 'The Machine Gun' met 6-1 te sterk voor Brendan Dolan.

De Noord-Ier had eerder deze week nog een blijk van goede vorm gegeven door in Hildesheim verrassend het tiende Players Championship-toernooi van het jaar op zijn naam te schrijven. Dolan was dit keer echter niet opgewassen tegen het scorende geweld van Wattimena, die een gemiddelde van 101.06 liet noteren.

Volg de Baltic Darts Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

Ook op de dubbels maakte Wattimena indruk. Door 76 en 104 uit te gooien nam de darter uit Westervoort gelijk een 2-0 voorsprong. Leg drie ging naar Dolan, alvorens Wattimena via een 13-darter op 3-1 wist te komen.

De genadeklap kwam in de vijfde leg. Beide spelers misten wat dubbels, waarna de leg met een 21-darter naar de Nederlander ging. Wattimena sloot daarna af met een 11-darter en een 16-darter, waardoor hij in de tweede ronde tegenover Ryan Searle komt te staan.

Luke Woodhouse wist een knappe overwinning op Ryan Joyce te boeken om de volgende ronde te halen op de Baltic Sea Darts Open. 'The Shed' kwam 2-4 achter tegen zijn Engelse landgenoot, maar Woodhouse maakte deze achterstand goed en won dankzij een 12-darter in de laatste leg met 6-5.

In de allerlaatste wedstrijd van de middagsessie kon Niels Zonneveld het niet bolwerken tegen de ervaren James Wade. De 41-jarige Engelsman wist in de eerste ronde met 6-2 te winnen van Zonneveld, waardoor Wade in de tweede ronde van dit toernooi mag uitkomen tegen Joe Cullen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties