Speelschema vrijdagavond op Baltic Sea Darts Open 2024 met onder meer Van Barneveld, Van den Bergh en Littler

Vrijdagavond worden in Kiel de laatste acht wedstrijden uit de eerste ronde van de Baltic Sea Darts Open 2024 gespeeld. Drie Nederlanders en drie Belgen maken dan hun opwachting in de Wunderino Arena.

Gian van Veen is de eerste Nederlander die vrijdagavond in actie komt op de Baltic Sea Darts Open. De 22-jarige darter uit Poederoijen kruist de degens met Kevin Troppmann. Raymond van Barneveld is ingedeeld in de vierde partij van de avondsessie. De vijfvoudig wereldkampioen gaat de strijd aan met Daniel Larsson.

Volg de Baltic Sea Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

Wessel Nijman moet wachten tot de laatste wedstrijd voordat hij het podium mag betreden. Voor hem wacht een ontmoeting met tienersensatie Luke Littler, die vrijdag vanuit het Verenigd Koninkrijk is overgevlogen naar Duitsland nadat hij donderdagavond nog Premier League moest spelen in Leeds.

Dimitri van den Bergh speelt tegen tweevoudig major-winnaar Daryl Gurney in de eerste ronde van de Baltic Sea Darts Open. Andy Baetens legt aan tegen Gabriel Clemens, terwijl Mike de Decker met Martin Schindler ook een Duitse speler heeft geloot.

De openingswedstrijd van de avondsessie gaat tussen Madars Razma en voormalig Masters-winnaar Chris Dobey. Verder strijden ook Ritchie Edhouse en Nathan Aspinall om een plek bij de laatste 32.

Speelschema Baltic Sea Darts Open 2024

Vrijdag 10 mei

Eerste ronde

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Madars Razma v Chris Dobey

Kevin Troppmann v Gian van Veen

Daryl Gurney v Dimitri Van den Bergh

Raymond van Barneveld v Daniel Larsson

Andy Baetens v Gabriel Clemens

Ritchie Edhouse v Nathan Aspinall

Martin Schindler v Mike De Decker

Luke Littler v Wessel Nijman

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties