Joe Cullen verpest opnieuw debuut van Mike de Decker; Luke Woodhouse zorgt voor enorme sensatie bij debuut

Mike de Decker heeft bij zijn debuut op de World Grand Prix niet kunnen winnen van Joe Cullen. Net als eerder dit jaar op de World Matchplay was 'The Rockstar' te sterk voor de Belg.

Cullen deelde in de eerste leg meteen een tik uit door 120 uit te gooien terwijl De Decker op dubbel 14 stond te wachten. De Engelsman maakte er daarna 2-0 van, maar De Decker kwam daarna nog terug tot 2-2. 'The Real Deal' mocht beginnen aan de vijfde leg, maar miste drie dubbels om te openen. Cullen was met zijn tweede pijl weg en nam daardoor een voorsprongetje. Toch kreeg De Decker nog één setpijl, maar de dubbel 19 werd gemist. Daarna haalde Cullen met zijn zevende setpijl de set binnen.

De Decker kwam daarna op 1-0 in de tweede set, maar met een 11-darter en een 18-darter kwam Cullen langszij. Nadat De Decker twee kansen miste om 2-2 te maken, gooide Cullen de wedstrijd in het slot met een 13-darter.

Luke Woodhouse maakte een geslaagd debuut op de World Grand Prix. De Engelsman trof met Dave Chisnall één van de grote outsiders voor de eindzege, maar 'Chizzy' kwam wisselvallig voor de dag.

Woodhouse liet daarentegen zeer verzorgd spel zien met een gemiddelde van 96 en een finishpercentage van 43 procent. 'The Shed' won met 2-0 in sets om 'Chizzy' uit te schakelen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties