Joyce opnieuw in beslissende leg langs Tsjech op WK Darts

Ryan Joyce heeft zich op de valreep geplaatst voor de tweede ronde op het WK Darts. Na een sudden-death leg won 'Relentless' met 3-2 in sets van Roman Benecky.

Opnieuw had de Engelsman het lastig met een Tsjechische opponent, want vorig jaar had Joyce ook een beslissende leg nodig om Karel Sedlacek in de eerste ronde van het wereldkampioenschap te verslaan.

Nu had het een stuk sneller gekund, want Joyce stond 2-0 in sets voor en niets leek erop dat het nog een spannende partij ging worden. Benecky wist zijn spel echter flink te verbeteren, gooide flink wat meer triples en zag Joyce langzaam instorten.

De Tsjechische debutant kwam terug tot 2-2 in sets en pakte in de laatste set zelfs een 2-1 voorsprong. Joyce dwong vervolgens met een 86 finish een beslissende leg af. Vervolgens haalde de voormalig WK-kwartfinalist de buit eindelijk binnen door een 13-darter te gooien in de laatste leg, waardoor Joyce in de tweede ronde tegenover Mervyn King staat.

Lees meer over:
PDC Ryan Joyce WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties