"Jullie zijn véél beter dan de Belgische fans" - Luke Littler lovend over het publiek in Oostenrijk

Luke Littler won afgelopen weekend het Austrian Darts Open door in de finale Joe Cullen met 8-4 te verslaan. Nadien was hij lovend over het Oostenrijkse publiek.

Voor Littler is het al de tweede toernooizege dit jaar op de European Tour. Eerder was hij ook al de beste op het Belgian Darts Open. Na afloop van dat toernooi in Wieze was hij bijzonder lovend over de Belgische fans.

Maar na zijn zege op het Austrian Darts Open richtte hij zich tot het publiek in Graz. “Ik zei eerder dat België goed was, maar jullie zijn beter. Véél beter dan de Belgen, 100 procent", aldus Littler.

Littler, die het ook in de Premier League Darts uitstekend doet en na dertien speeldagen zelfs de stand aanvoert, is dankzij deze nieuwe toernooizege opgeklommen naar de 25e plaats op de wereldranglijst.

Het volgende toernooi van de European Tour is het Baltic Sea Darts Open in Kiel, dat plaatsvindt van 10 tot en met 12 mei.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties