Kalender voor Premier League Darts 2024: in april naar Rotterdam, play-offs opnieuw in Londen

De kalender voor de Premier League Darts 2024 is bekendgemaakt. Ook het komende seizoen bestaat de prestigieuze dartscompetitie uit zestien speelavonden, gevolgd door de play-offs.

De Premier League Darts vindt van februari tot en met mei wekelijks op donderdag plaats in speelsteden in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland en Duitsland. De beste darters ter wereld doen mee aan dit evenement.

Het nieuwe seizoen van de Premier League Darts gaat op donderdag 1 februari van start in Cardiff. Daarnaast worden in februari de speelsteden Berlijn, Glasgow, Newcastle en Exeter bezocht.

Het rondreizende dartscircus komt in de maand maart langs in Brighton, Nottingham, Dublin en Belfast. Daarna zijn Manchester en Birmingham de eerste twee speelsteden in april, alvorens op donderdag 18 april een bezoekje wordt gebracht aan Ahoy Rotterdam. Sinds 2016 maakt Ahoy Rotterdam onderdeel uit van de line-up van de Premier League Darts. Enkel tijdens de corona-jaren werd daar niet gespeeld.

De Engelse havenstad Liverpool is op 25 april gastheer van de dertiende speelronde. Daarna zijn Aberdeen, Leeds en Sheffield aan de beurt. De play-offs van de Premier League Darts 2024 vinden op 23 mei plaats in de O2 Arena in Londen.

Michael van Gerwen is de titelverdediger in de Premier League Darts. De Nederlander was in 2023 tijdens de finaleavond te sterk voor Michael Smith (10-8) en Gerwyn Price (11-5) en veroverde zo zijn zevende Premier League-titel.

Kalender Premier League Darts 2024

1 februari: Utilita Arena, Cardiff

8 februari: Mercedes-Benz Arena, Berlijn

15 februari: OVO Hydro, Glasgow

22 februari: Utilita Arena, Newcastle

29 februari: Westpoint Arena, Exeter

7 maart: The Brighton Centre, Brighton

14 maart: Motorpoint Arena, Nottingham

21 maart: 3Arena, Dublin

28 maart: The SSE Arena, Belfast

4 april: AO Arena, Manchester

11 april: Utilita Arena, Birmingham

18 april: Ahoy, Rotterdam

25 april: M&S Bank Arena, Liverpool

2 mei: P&J Live, Aberdeen

9 mei: First Direct Arena, Leeds

16 mei: Utilita Arena, Sheffield

23 mei: O2 Arena, Londen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties