Van Gerwen net op tijd teruggekeerd naar Londen door reisbeperkingen

Michael van Gerwen keek er naar uit om de dagen richting de Kerst met zijn gezin door te brengen, maar de nummer één van de wereld is zondag noodgedwongen teruggekeerd naar Londen waar het WK Darts wordt gespeeld.

Van Gerwen begon het WK Darts zaterdag met een overtuigende 3-1 overwinning op Ryan Murray. Vervolgens reed de 31-jarige Brabander zondagochtend vroeg terug richting Nederland om een paar dagen bij zijn vrouw en twee kinderen te zijn.

Echter kwamen er steeds meer onheilspellende berichten naar buiten dat de grenzen richting het Verenigd Koninkrijk op slot zouden gaan. Om zijn WK-deelname niet in gevaar te brengen besloot Van Gerwen zondagmiddag razendsnel terug te keren naar Londen, waar hij zondagavond weer arriveerde.

De PDC heeft inmiddels niet-Britse WK-deelnemers geadviseerd om tijdens de kerstdagen in het spelershotel te blijven en niet huiswaarts te keren. Volgens PDC-bestuurder Matt Porter hebben in ieder geval de meeste spelers dat advies opgevolgd.

Lees meer over:
PDC Michael van Gerwen WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties